Onsdag 29/11

Inatt kom regnet och har fortsatt hela dagen. Så vi höll oss inomhus. Vattnet i poolen har ökat med 5 cm. Lika mycket till o det rinner över. 

Passade på att fixa lite ekonomi via datorn. Även här får tålamodet en prövning då vi har långsamt internet o ingen telefontäckning här på wischan. 

Reflekterade över att de flesta Svenskarna enligt undersökning vill bo nära stranden, restaurangerna och andra Svenskar. Gärna i en nybyggd/nyrenoverad bostad som är Svenskinspirerad. Vi tycker nästan 100% tvärtom. Kanske därför så oerhört nöjda med vår tillvaro. Lugnt utan ”tivolit” o alla turistfällor. Genuint med fina grannar. Tystnaden. Inga murar. Inga staket. Sara springer löst och älskar nog detta minst lika mycket som vi. Aldrig i livet sitta bakom murar o låsta grindar i ”första linjen”. Vill vi äta på restaurang har vi flera inom 10 minuter med scootern eller bilen. Men faktiskt föredrar vi att äta hemlagat ....och det är inte typisk Svensk husmanskost. Jag lovar. 

Och så firade vi ...med Cava såklart. Att idag var det redan ett år sedan Bm stämplade ut på jobbet i Jönköping. Det bästa hon gjort på länge. 

Fixat upp lite flygning från förra veckan. https://youtu.be/IwIn-Rz5-_A


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

31/8-23 Torsdag-Jeudi 🇫🇷

14/8-23 Måndag

6/9-23 Miercoles