Fredag 10/11

Nattkylan gör sig påmind. Bara 13 i poolen nu. Just nu beroende på Nordliga vindar (uppifrån Sverige?). Men dagarna är fina med behaglig temp runt 20. 
Gläds väldigt mycket åt våra vänner som efter lång o ångestladdad väntan äntligen fått besked om att de får utveckla sin affärsidé. Något som kommer förändra deras liv. Lider o gråter när vi följer vår otroligt tappre, tuffe, generöse vän Janne Paananen som kämpar för sitt liv och fått inse den fruktansvärda sanningen om vem som kommer att segra. Nog sätter vi då värde på våra egna liv med detta som perspektiv. 

Var o hämtade lite natursten hos ”Rubio” idag till golvet på vårt utekök. Blev panik där i förrgår när vi skulle börja lasta. Han blev getingstucken och var allergisk. Bara att kasta in honom i bilen o skjutsa hem honom till frugan som stod beredd med bil o alla papper för vidare färd till lasarett. Idag hade han fortfarande svullen arm o värk i dess leder. 



Måste bara berätta hur larvigt impade vi är över vår lilla Sara. Hon blir piggare för var dag men förstår att hon har väldigt ont. Hon får inte springa eller hoppa efter sin steriliseringsoperation. Direkt efter man lämnat veterinären ska man montera en tratt över huvudet på hundarna så de inte kan slicka på såret så det blir infekterat. Hur kul kan det vara att gå, stå och sova med en tratt runt halsen? Så vi sa bara till henne att hon inte fick slicka där. Och det har hon inte gjort!! Suveränt tycker vi. ❤️

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

31/8-23 Torsdag-Jeudi 🇫🇷

14/8-23 Måndag

6/9-23 Miercoles