2024-09-20 Fredag-Viernes


Varit flitig hela veckan tycker jag. Inte bara vedhuggning utan mycket annat som inte syns har blivit gjort. Idag gjorde jag en mc-tur på runt nio mil upp till Granada, eskorterad av Bm i bilen. 


Skulle lämna min KTM på service, så Britta fick vara så snäll och hämta. 


Kunde inte låta bli att stanna till i Padul hos ”El Cateto”. Alltså verkstaden där vår husbil står. Veckorna går och absolut inget händer. Inte ett ljud har vi ju hört från dem. 


José på plats. Lika lugn o trevlig som vanligt och pratar VÄLDIGT mycket. Jag tar det med en nypa salt. 
Han tog oss med till förrådet där husbilen stått sen tidigare. Men nu har de flyttat på den!! Men bara en bit till en annan del av lokalen. 


Hör o häpna satt alla kylare på plats. Men nu var det nya ursäkter och orsaker. Nu var det skit i tanken o nåt ”klegg” som skulle påminna om silikon som var orsaken. Undrar just vad bränslefiltret fyller för funktion? Nu hade de upptäckt att spridarpumpen tagit skada så det satt en annan där för tillfället. Original var tydligen på renovering och skulle bytas tillbaka om nån vecka 🙄. Faktiskt så startade han motorn och den lät normal.  Vi får väl se. 


Britta är lika skeptisk som hon ser ut. En sak är säker. De försöker hitta ursäkter. 


Passerade Nerja på hemvägen. Skulle in o hämta mina brillor som fått nya bågar. 


Danske Ole är väldigt noggrann med sina kunder vilket uppskattas. Men så kostar det åxå. Obra då att sitta på sina glasögon. 


Kul att hinna med att träffa Fredagsgänget. Saknar dock Tony som inte mår bra. Kinakäk idag. Men ärligt tycker jag det smakar rätt lika oavsett vad det heter. Helt ok dock. Mulet men varmt som bara den. 


Kaffe o glass blev det till dessert som vi tog hemma. 
Till sängs med blandade känslor. Skingrar tankarna med mycket motorsport i helgen. 
Rally SM, F1 och MotoGP står på programmet. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

2024-03-08 Fredag-Viernes

6/12-23 Onsdag-Miercoles

2024-02-09 Fredag-Viernes