2024-07-01 Lunes-Måndag #2

Redan Juli


Morgonpiggast är nog JanE och Anna som ser ut att vara på väg till Sukkaverkstan i Frövi. 


Å titta. Nu står han där igen. Dags att byta plats me Zandra nu. Henne får vi väl göra iordning på serviceplatsen på Slottssprinten. Har ju fredan på oss. 


Teamchefen Figge med på bild. Ser ju ut att vara sol iaf. 👍


Själv sitter jag …hänger på låset hos konsumentbyrån i Torrox. 


Fler som väntar. 


Maria Perez ska hjälpa oss. Passade på att göra en annan anmälan om printern jag köpte i februari som ännu inte dykt upp. Husbilen ja… den har vi inte hört ett ljud om. Det får bli fru Perez problem framöver. Nu släpper vi det …igen o ser framåt. 


När jag ändå var nere i Torrox drog jag en repa till Vélez-Málaga och El Ingenio. Ett sånt där stort köpcenter. 


Hittade en 12V kylbox på Eroski. Bra att ha i bilen på resan. 


Nu har vi samlat alla blommor som ska vattnas under citronträdet. Fantastiskt snälle Kent har lovat fixa det. 
Våra grannar är guld värda. ♥️


Varmt som attan idag. 32 i skuggan. Då gör inte ens hundarna många knop. Grannens Ravioli tar sig friheter. Vi tycker om honom …men inte när han pissar på vår altan. De luktar pest. Men vad gör man?


Walter sover definitivt inte 18 timmar om dygnet. Han kastar omkull sig korta stunder men har alldeles för mycket att göra i sin älskade häck. Jag kastar i honom i poolen då o då så han får lite svalka. 


Sara har blitt redigt gammal o man ser hon har krämpor. Vi får var rädda om henne. Hon sover garanterat 28 timmar om dygnet. Hoppas nu bara hon klarar resan bra. 


Tog bilen till Friggi för att köpa lite klor till poolen. Kom upp och hann se getabonden med sin stora flock. Tänk att komma i 80 blås runt svängen med MC:n o inte ha nånstans att ta vägen. Röner till eftertanke. 


Sådär ja. I morgon kväll efter sista badet så blir det en klorchock och lite ”anti algas” innan vi täcker poolen.
Ställer nog en burk med klortabletter där så Kent kan droppa en i hörnet varje vecka. Kommer definitivt att sakna Casa BriOla. Men som sagt. Man kan inte få allt. Nu ska vi till Sverige o njuta av Svensk sommar, träffa nära o kära samt köra lite rally. 
Tänk om man fick spela golf så sällan! 😁


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

31/8-23 Torsdag-Jeudi 🇫🇷

14/8-23 Måndag

6/9-23 Miercoles